Nous utilisons nos propres cookies et ceux de tiers pour analyser nos services. Si vous continuez à naviguer, nous considérons que vous acceptez leur utilisation. Plus d'informations ICI

Els valors dels vençuts. De Foios a París passant per Barcelona (2003)


2 fotos ELS VALORS DELS VENÇUTS. DE FOIOS A PARÍS PASSANT PER BARCELONA (2003) (Libros de Segunda Mano - Pensamiento - Política)

 • Éléments: 1

  État: Bon (très peu de signes d'utilisation)

  Algunas pequeñas señales en algunas hojas.


  AUTOR:ANGEL CASTANYER -

  ISBN: 84-9779-089-8

  201 pàgines + index

  ANY 2003

  Nº Col·lecció: 71

  L'autor narra alguns records de la vida al seu poble de Foios sota el franquisme i les seves vivències a París, on freqüenta de molt jove la Casa Regional Valenciana fundada pel seu pare, i a partir de 1959 el Casal de Catalunya, on coneixerà Romà Planas, a qui l'unirà una gran amistat i una trajectòria política en comú de tota una vida. Des del primer moment al costat de la Generalitat de Catalunya i del seu president exiliat, els dos amics fundaran, amb un grup de joves catalans, la Joventut del Casal i crearan la revista Foc Nou, òrgan de la Joventut; organitzaran el 1965 els Jocs Florals de la Llengua Catalana a París, que mobilitzarà per primera vegada el conjunt de les forces polítiques de l'exili i, a partir de 1967, instauraran la Festa del Llibre Català a París.

  P.V.P  14,00 € (iva inc.)

   

   Informer sur ce lot