Nous utilisons nos propres cookies et ceux de tiers pour analyser nos services. Si vous continuez à naviguer, nous considérons que vous acceptez leur utilisation. Plus d'informations ICI

TOT UN MÓN DE CONTES. RECOPILACIÓ DE RELATS TRADICIONALS DE TOTS ELS RACONS DEL MÓN. DANIEL MONTERO.


26 fotos TOT UN MÓN DE CONTES. RECOPILACIÓ DE RELATS TRADICIONALS DE TOTS ELS RACONS DEL MÓN. DANIEL MONTERO. (Libros de Segunda Mano - Literatura Infantil y Juvenil - Cuentos)

  • ¡35% de rabais ! Avant 40,00 €
    samedi prochain, dernier jour
  • Éléments: 1

    État: Normal (avec des signes d'utilisation normale)


    TOT UN MÓN DE CONTES. RECOPILACIÓ DE RELATS TRADICIONALS DE TOTS ELS RACONS DEL MÓN. J.M. HERNÁNDEZ / ARO SÁINZ. IL·LUSTRACIONS :  DANIEL MONTERO GALÁN. EDITORIAL MOLINO. 1ª EDICIÓ 2008.  414 PÀG. PROFUSAMENT IL·LUSTRAT AMB IMPRESSIONANTS DIBUIXOS. TAPA DURA AMB COBERTA I CONTRACOBERTA IL·LUSTRADA. BON ESTAT DE CONSERVACIÓ. CONTES MERAVELLOSOS, TRADICIONALS, ÈPICS, ENGINYOSOS, POÈTICS, HEROICS , TERRORÍFICS, ROMÀNTICS, HISTÒRICS, FAULES I LLEGENDES PROTAGONITZADES PER DIMONIETS, ANIMALONS ESPAVILATS I D'ALTRES MÉS AVIAT BENEITS, PRÍNCEPS I PRINCESES, NENS I NENES QUE VIUEN INMERSOS EN UN MAR D'AVENTURES I PERIPÈCIES. TOT UN MÓN DE CONTES ÉS UNA COMPILACIÓ DE RELATS DE TOTS ELS RACONS DEL PLANETA EXPLICATS EN PRIMERA PERSONA PER LA SEVA GENT.


cryptkeeper

(3.598)
Espagne (Illes Balears)
Ancienneté: 24/06/2004

  Ajouter aux favoris

Informer sur ce lot