Nous utilisons nos propres cookies et ceux de tiers pour analyser nos services. Si vous continuez à naviguer, nous considérons que vous acceptez leur utilisation. Plus d'informations ICI

L' ECLIPSI TOTAL DE SOL A LA MALLORCA DE 1905.ELS OBSERVADORS ESTRANGERS I ELS SEUS TREBALLS.2005.


27 fotos L' ECLIPSI TOTAL DE SOL A LA MALLORCA DE 1905.ELS OBSERVADORS ESTRANGERS I ELS SEUS TREBALLS.2005. (Libros de Segunda Mano - Ciencias, Manuales y Oficios - Astronomía)

  • Éléments: 1

    État: Normal (avec des signes d'utilisation normale)


    L'ECLIPSI TOTAL DE SOL A LA MALLORCA DE 1905.ELS OBSERVADORS ESTRANGERS I ELS SEUS TREBALLS.        1ª EDICIÓ FACSÍMIL 2005. EDITA GOVERN DE LES ILLES BALEARS. 291 PÀG. MOLT IL·LUSTRAT AMB EXTRAORDINÀRIES FOTOGRAFIES,DIBUIXOS,TABLES ,GRÀFIQUES... RÚSTEGA SOLAPADA AMB COBERTA I CONTRACOBERTA IL·LUSTRADA. SEGELLS A L'INTERIOR , PERÒ EN BON ESTAT DE CONSERVACIÓ. DE LA INTRODUCCIÓ,ELS EDITORS I COORDINADORS D'AQUEST VOLUM : GUILLEM X. PONS I ANTONI AMENGUAL. DE LA PRESENTACIÓ : LLUÍS RAMIS DE AYREFLOR I CARDELL. DE L'ESTUDI PRELIMINAR : JOAN MARCH NOGUERA. TRADUCCIÓ DELS ARTICLES ALEMANYS : FRANCESCA TORRES. PORTADA : RAUOL GAUTIER( DIRECTOR DE L'OBSERVATORI DE GINEBRA) A SANTA PONÇA. CONTRAPORTADA : DUES DONES MALLORQUINES A UNA POSSESSIÓ DE SANTA PONÇA AMB MEMBRES DE L'EXPEDICIÓ SUÏSSA. ASSEGUT: RAOUL GAUTIER,DRETS,D'ESQUERRA A DRETA: EDUARD FONTSERÉ , JORDI ANCKERMANN I JUSTIN PIDOUX. LA MAYORIA DELS ESTUDIS DE L'OBRA EN LLENGUA ESTRANGERA.     AL 1905 VINGUEREN A ESPANYA OBSERVADORS DE DIVERSOS PAÏSOS EUROPEUS(ANGLATERRA,ITÀLIA,SUÏSSA ,ALEMANYA). ALGUNS DELS CIENTÍFICS DE MÉS PRESTIGI TRIAREN MALLORCA PER INSTAL·LAR ELS SEUS INSTRUMENTS I TELESCOPIS: DES D'ASTRÒNOMS QUE VINGUEREN A L'ILLA A TÍTOL PARTICULAR FINS AL'EXPEDICIÓ ENCAPÇALADA PER SIR NORMAN LOCKYER.UN TEMPS ENNUVOLAT I ALGUNS RUIXATS IMPEDIREN A ALGUNS GRUPS CONTEMPLAR L'OCULTACIÓ TOTAL DEL SOL CONTINUAMENT EN ELS POCS MÉS TRES MINUTS QUE DURÀ LA FOSCOR. AMB MOTIU DELS ACTES CULTURALS ORGANITZATS A L'OMBRA DEL CENTENARI DE L'ECLIPSI ES CONSIDERÀ INTERESSANT RECOLLIR ELS ESCRITS SOBRE L'ECLIPSI DELS OBSERVADORS ESTRANGERS DESPLAÇATS A MALLORCA. HI HA ARTICLES QUE ES LIMITEN A LA DESCRIPCIÓ DE LES OBSERVACIONS, D'ALTRES QUE INCLOUEN REFERÈNCIES SOCIALS I ALGUN QUE ÉS UNA CRÒNICA DEL VIATGE. EXEMPLAR DIFICILÍSSIM DE TROBAR .TOT UNA JOIA.ÚNIC EN TC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              


cryptkeeper

(2.919)
Espagne (Illes Balears)
Ancienneté: 24/06/2004

  Ajouter aux favoris

Informer sur ce lot