Nous utilisons nos propres cookies et ceux de tiers pour analyser nos services. Si vous continuez à naviguer, nous considérons que vous acceptez leur utilisation. Plus d'informations ICI

CONFERÈNCIES DE LES JORNADES DE COMMEMORACIÓ DE L'ECLIPSI TOTAL DE SOL A LA MALLORCA DE 1905. FOTOS


24 fotos CONFERÈNCIES DE LES JORNADES DE COMMEMORACIÓ DE L'ECLIPSI TOTAL DE SOL A LA MALLORCA DE 1905. FOTOS (Libros de Segunda Mano - Ciencias, Manuales y Oficios - Astronomía)

  • ¡50% de rabais ! Avant 40,00 €
    jusqu'au samedi, 3 octobre
  • Éléments: 1

    État: Normal (avec des signes d'utilisation normale)


    CONFERÈNCIES DE LES JORNADES DE COMMEMORACIÓ I ESTUDI DE L'ECLIPSI TOTAL DE SOL A LA MALLORCA DE 1905. ANTONI AMENGUAL  /  GUILLEM X.PONS  / JOAN MARCH. MONOGRAFIES DE LA SOCIETAT D'HISTÒRIA NATURAL DE LES BALEARS,Nº 13. SA NOSTRA.  2005 . 228 PÀG. MOLT IL·LUSTRAT AMB EXTRAORDINÀRIES FOTOGRAFIES. RÚSTEGA SOLAPADA AMB COBERTA,CONTRACOBERTA I SOLAPES IL·LUSTRADES.  SENYALS D'ÚS, PERÒ EN GENERAL,EXEMPLAR EN MOLT BON ESTAT DE CONSERVACIÓ. PORTADA : LA FOTOGRAFIA DE LA PORTADA ÉS DELS ARXIUS DEL "NORMAN LOCKYER OBERVATORY ". LES FOTOGRAFIES PER IL·LUSTRAR LA CONTRAPORTADA I LA PRIMERA SOLAPA SÓN DE  " L'ECLIPSE TOTALE DE SOLEIL DU 30 AOUT 1905. OBSERVATIONS DE LA MISSION ASTRONOMIQUE SUISSE A SANTA PONZA " , PER R. GAUTIER.  LA FOTOGRAFIA DEL MAGNETÒMETRE ELLIOT A LA SEGONA SOLAPA FOU RECUPERADA PER JOSEP BATLLÓ DE L'ARXIU DE L'OBSERVATORI DE L'EBRE.AQUEST LLIBRE RECULL LES CONFERÈNCIES DE :  JOSÉ MARÍA QUINTANA  /  ISABEL MOLL  /  JOAN CASANOVAS   /  GABRIEL SEGUÍ  /  JOSEP BATLLÓ  /  JOAN MARCH  /  JOSEP LLUÍS BALLESTER  /  LLUÍS CIFUENTES  / XAVIER BARCONS  I LA TRANSCRIPCIÓ D'ALGUNS ARTICLES DELS DIARIS DE 1905.   ÚNIC EN TC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


cryptkeeper

(2.909)
Espagne (Illes Balears)
Ancienneté: 24/06/2004

  Ajouter aux favoris

Informer sur ce lot