Guide de prix Guide de prix - Guide des lots vendus


Vendu le 03/07/2024

MUEBLE TORROELLA Audàcia i Delicadesa. Moble Torroella de Montgrí i Empordà Autor MÓNICA PIERA

65,00 €

Voir les lots en vente

Informations sur le lot

Modalité de vente: Vente directe

État du lot: Très bon (neuf ou comme neuf, aucun signe d'utilisation)

PERFECTO, PRECINTADO, NUEVO A ESTRENAR

Section: Livres neufs de décoration


Description

Importante Libro 

Mueble de Torroella de Montrgí en el siglo XVIII

 

Mònica Piera

Estudi Moble

Edita: Fundació Mascort

 

Manual sobre mobiliario catalán en Girona siglo XVIII

 

CATALAN, CASTELLANO E INGLÉS

 

2008

 

 30 X 25 CM

450 PÁGINAS A COLOR

ISBN: 978-84-612-2197-4

 

Audàcia i Delicadesa

El moble de Torroella de Montgrí i L’empordà (1700-1800)

MÓNICA PIERA I MIQUEL

 

 

Els mobles coneguts com “de Torroella” fa molt de temps que són apreciats per aquells a qui agraden els treballs ben fets; significatius per la seva bellesa i marcats per l’època de la seva creació.

D’aquests mobles en queden encara rastres dels orígens transmesos per tradició oral, moltes vegades dins les famílies que els han conservat durant generacions. Tot i que han rebut l’atenció d’algun apreciable però breu estudi, quedava pendent el deute de dedicar-los el treball científic que per la seva qualitat i importància mereixen.

La Fundació Privada Mascort de Torroella de Montgrí, que té entre els seus objectius donar suport al coneixement de l’art i les anomenades arts menors, ha cregut que era arribat el moment de contribuir que l’autora, que té ben demostrats els seus coneixements, una gran experiència i amor als mobles, pogués dedicar la seva especialitzada atenció personal i la d’un excepcional equip, a la realització d’aquest llibre i del qual podem dir que ens sentim satisfets, a l’espera de l’aprovació dels lectors.

Qu'est-ce que Le guide de prix?

  • Le guide de prix est un guide des lots vendus. Un service exclusif et gratuit pour la communauté des utilisateurs de todocoleccion.
  • Le guide de prix vous aide à connaître la valeur marchande des objets d'art, des antiquités et des objets de collection en vous montrant toutes les transactions effectuées depuis 2000 en todocoleccion et est mis à jour avec les nouveaux prix (données) des articles vendus en temps réel.
  • Vous pouvez dissiper le doute sur le prix ou la valeur d'un objet de quelques euros à plusieurs milliers d'euros : il contient des millions de références de vente d'art, d'antiquités et d'objets de collection.
  • Indispensable pour les collectionneurs, l'estimation, la valorisation et la taxation d'objets d'art, d'antiquités et de objets de collection.