Nous utilisons nos propres cookies et ceux de tiers pour analyser nos services. Si vous continuez à naviguer, nous considérons que vous acceptez leur utilisation. Plus d'informations ICI

Admet les offres

JOIES DEL MODERNISME CATALÀ GRUP ENCICLOPEDIA CATALANA NUEVO EMBALADO LIBRO ARQUITECTURA FOTOGRAFIA

¡40% de rabais ! jusqu'au samedi, 30 septembre

Paiement tc Accepte le Paiement tc

Nombre des éléments : 1

État du lot: Bon (très peu de signes d'utilisation)
MUY BUEN ESTADO

JOIES DEL MODERNISME CATALÀ – GRUP ENCICLOPEDIA CATALANA

 

Fitxa tècnica

 

Volum relligat i encapçat en pell

Format 28 cm x 38 cm

456 pàgines

250 fotografies

 

 

Presentació

 

El Modernisme és el moviment artístic que més atractiu presenta als visitans del nostre país. Pocs d’ells coneixen els grans escriptors catalans, però tots saben qui és Gaudí i a on es va formar Picasso. Venen, doncs, a veure els monuments d’aquell temps de final del segle XIX i l’inici del segle XX, en què els creadors del Modernisme van fer les seves grans realitzacions.

 

Direcció científica:

Francesc Fontbona i de Vallescar

 

Contingut

 

L’objectiu d’aquesta edició és recollir en un sol volum de gran format una àmplia selecció d’edificis modernistes catalans -de Guadí, Domènech i Montaner, Vilaseca, Gallissà, Puig i Cadafalch, Sagnier, Falqués, Granell, Rubió i Bellver, Jujol, Soler i March, els Bessagoda, Millàs, Muncunill, Raspall, Balcells, Martinell, Masó-, donar una aproximació sintètica a les seves característiques i el seu valor, i aportar una tria d’imatges fotogràfiques que permetin veure’n els aspectes més destacats i bells.

 

Observar todas las imágenes,

avatar lagunaiala
À partir de 14/01/2020
Espagne (Vizcaya)
Vendeur enregistré en tant que particulier.